Wie ben ik

kwoot – Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae.

Ik ben Kim, het creatieve brein achter Kimmetje.

Ik woon in het schitterende Limburg, samen met mijn gezin.

Ik werk met veel plezier als zelfstandig kapster.
Vroeger heb ik altijd veel geschreven,maar door de jaren heen is dat helaas naar de achtergrond geraakt.
Door een intensieve periode in mijn leven kwam mijn inspiratie weer terug.
In het begin schreef ik alleen over mijn eigen emoties, maar tegenwoordig krijg ik ook door het leven mijn inspiratie.
Een gesprekje met iemand, iets wat ik hoor,of iemand stuurt mij een verzoekje om over een bepaald onderwerp  te schrijven.
Ik doe het allemaal met veel plezier!
Ik hoop dat jullie met het lezen ervan net zoveel plezier beleven, en dat jullie nog vaak mijn pagina komen bezoeken.

Wie! Ik?

In vulputate felis vel odio porttitor lobortis. Vivamus interdum efficitur leo, quis dictum lectus. Fusce convallis risus non lectus aliquam malesuada. Vestibulum vehicula, felis ac porttitor viverra, dui ante interdum lectus, laoreet facilisis metus neque in mauris. Integer dolor mi, sagittis eget placerat sed, accumsan mollis dolor. Praesent purus sem, ultrices sit amet gravida vel, semper ut metus.

Sourced from Around the Globe

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie.

Enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo, quis finibus sapien eros et est. In hac habitasse platea dictumst. Etiam non dolor dapibus ligula mollis ornare vulputate eget elit. Maecenas bibendum placerat.

Our Designers

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

Academy Hampton Linen Shirt
Twist Top from Privilege
Zodiac Satin Slip Dress
Atmos Delilah Ruffle Playsuit

Location

1235 Divi Theme St.
San Francisco, CA 92335

Contact

(333) 394-2342
info@divibuilder.com

Hours

M – F : 8am–5pm

Sat : 11am–6pm

Sun : Closed